lördag 29 augusti 2009

I startgroparna för äventyr i djungeln!

Let's face it. Jag är en urusel bloggare. Ett inlägg varje månad typ. Nåja. Folk ska vara glada och nöjda ändå tycker jag.

Skolan har börjat igen och jag har fått mina roller i Djungelboken. Asnice! Vi blir två olika lag som spelar så vi varvar lite roller. I ena laget har jag mer ensembleroller och väldigt lite att säga och i det andra har jag istället en större roll med massa att säga. Så vad har jag då för roller? Jo jag har..*trumvirvel* rollerna... Elefantbebisen i den ena och Joppe i den andra. Joppe, som inte finns med i varken filmen eller i själva boken kommer ifrån det manus som sattes upp i Stockholm för några år sedan när aporna gjordes om till brats av värsta sorten och två stycken fick lite större biroller i den, ena var Joppe som jag nu kommer spela. Det kommer bli skitkul! Massa sång och musik kommer det bjudas på. Även dans och lite rap. Det kommer bli den bästa barnteater som satts upp på Wendelberg på länge! Håll utkik efter facebook-event, bloggar. affischer och event på stan i Göteborg! I oktober är det premiär och på helgerna får övriga komma. Kom kom kom!


Annars då? Jovars. Jag läser manus, skriver manus och tycker Elin är det bästaste som finns. Det är typ mitt liv nu. Det duger mer än väl. Den usla sommaren (väder och ekonomimässigt) är ett minne blott.



Jag tror jag har blivit relativt vuxen...(uh-oh)

1 kommentar: